Reünie Stichting Teresia van Miert

Op 22 september is de reünie voor de (oud)medewerkers van de Stichting Teresia van Miert en de oud-medewerkers van de zusters Franciscanessen.
Aanmelden kan voor 1 september op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een aanmeldformulier ter bevestiging. Dit formulier retourneren per email of per post naar Reünie Stichting Teresia van Miert, Deken Van Miertstraat 8, 54641 JN Veghel.

Volg ons ook op Facebook: Reünie Stichting Teresia van Miert

Werkgroep Reünie Stichting Teresia van Miert


Zuster Egberdina bij Nederland O Nederland

Voor haar project 'Nederland O Nederland' toert fotografe Marieke van der Velden kriskras door Nederland. Zij is op zoek naar een goed gesprek over het leven in ons land anno 2017. Omdat zij graag een 100-jarige wilde interviewen is zij op bezoek geweest bij zuster Egberdina. Lees hier het interview.


Spiritueel Document 'Als Bomen in deze grond"

Op 26 mei 2015 hebben we ter gelegenheid van het 170-jarig jubileum van onze congregatie het Spiritueel Document gepresenteerd.

Deze dag was heel indrukwekkend.  's Morgens door een prachtige viering in de kapel, waarin alle internationale vlaggen van onze congregatie werden getoond en  's  middags door de presentatie van ons Spiritueel Document. De presentatie werd vormgegeven door mooie teksten en liedjes. Ook werden de 10 grondwoorden van ons document heel mooi weergegeven door licht te geven aan gekleurde kaarsen.

 

U vindt het Spiritueel Document "Als bomen in deze grond" hier.